Лена се оглежда на всички страни, да не би някой папарак да улови лицето на бебето

Не спира да се оглежда напрегнато, докато разхожда малката Деа навън

https://lifezone.bg/tya-i-toy/lena-se-oglezhda-na-vsichki-strani-da-ne-bi-nyakoy-paparak-da-ulovi-liceto-na-bebeto/123370 LifeZone.bg
Лена се оглежда на всички страни, да не би някой папарак да улови лицето на бебето

Не спира да се оглежда напрегнато, докато разхожда малката Деа навън

Бившата говорителка на кабинета „Кирил Петков“ и основен фактор в ПП– Лена Бориславова, е развила фобия от папараци.

 

При всяко извеждане на малката Дея из столицата, Лена Бориславова не спира да се озърта дали някой не я следи и снима, разкрива очевидец на поведението й пред Министерски съвет.

 

Лена и Миро наскоро се разходили заедно с бебето около стария й вилает, но тя постоянно била напрегната, изнервена и се озъртала, докато Иванов отнесъл няколко хапливи забележки  от нея. Лена вървяла напред от Миро и бебето, което той покорно бутал в количката. Заради завиването на хлапето, Бориславова здраво се скарала на благоверния си. причина за това станал най-вече страхът й да не би то да бъде заснето от случайни минувачи. 

 

Макар да публикува редица снимки на бебето в социалната мрежа, Лена пази лицето да не се вижда. Странното е, че според възпитаничката на Харвард е уместно бебето да бъде разходено в столичен мол в сезона на грипа. И отново, докато Иванов бутал количката, Бориславова се оглеждала да не би някой от пазаруващите да я разпознае изпод невзрачното палто и шал, с които се старала да остане инкогнито.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.