Лео ди Каприо не спира да палува!Ергенът отново е с топмодел

https://lifezone.bg/tya-i-toy/leo-di-kaprio-ne-spira-da-paluvaergenat-otnovo-e-s-topmodel/116274 LifeZone.bg
Лео ди Каприо не спира да палува!Ергенът отново е с топмодел

Лео ди Каприо с пълна сила се наслаждава на ергенлъка си

48-годишният холивудски актьор отново е с гадже, каквито той харесва, с голяма разлика. Холивудският ас бе забелязан в компанията на 25-годишния италиански модел Витория Челети. Двамата бяха ловнати да се разхождат из слънчевата Санта Барбара. Преди това влюбените гълъбчета бяха заедно на кинофестивала в Кан, през май.Италианката се раздели със съпруга си, диджея Матео Милери, преди няколко месеца.

Миналото лято неуморимият палавник се раздели с друг топмодел, точно като чукна 25- Камила Мороне.

След това блондинът смени много момичета, със скоростта на вятъра. Заговори се, че е имал афери с моделите Ирина Шейк, както и с Джиджи Хадид.

Новата му Витория Черети е приятелка с Джиджи Хадид и вероятно покрай нея тя  и Леонардо ди Каприо са се загаджили.

Брюнетката работи за серия световно известни марки, като „Версаче“, „Шанел“ и други. Украсявала е корицата на световноизвестни списания, като „Воуг“.

Смяната на гаджетата, които са световни модели и на възраст около 25 години, е като запазена марка за Лео ди Каприо. В тази връзка вече в социалната мрежа върви наддаване. Феновете се обзалагат, че и най-актуалното му, в момента, гадже ще изкара с актьора максимум година.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.