ЛЕЙДИ МАМА? Лейди Гага забелязана с наедряло коремче

През април Гага беше забелязана да носи пръстен с диамант на лявата си ръка, а от 2020 г. се среща с технологичния бос

https://lifezone.bg/tya-i-toy/leydi-mama-leydi-gaga-zabelyazana-s-naedryalo-koremche/135156 LifeZone.bg
ЛЕЙДИ МАМА? Лейди Гага забелязана с наедряло коремче

През април Гага беше забелязана да носи пръстен с диамант на лявата си ръка, а от 2020 г. се среща с технологичния бос

Лейди Гага предизвика слухове, че е бременна с първото си дете, след като през уикенда присъства на сватбата на сестра си в Мейн.

38-годишната суперзвезда на поп музиката беше забелязана с видимо наедряло коремче на репетиционната вечеря на сестра си Натали Германота и на самия голям ден.

В петък вечерта Гага, чието истинско име е Стефани Джоан Анджелина Германота, присъства на репетиционната вечеря в хотел ViewPoint.

Семейството наема целия хотел за уикенда. Мястото разполагаше със седем стаи на брега на морето и осем апартамента в основната сграда. Гага носеше черна рокля и подходящи токчета.

Тя се допълни с масивен диамантен пръстен, перлено колие и подходящи обеци. Гримът на Гага беше перфектно изпълнен с яркочервени устни и кафяви сенки за очи. Тя се засмя заедно с другите гости на сватбата и погледна към Атлантическия океан.

В събота звездата от House of Gucci изглеждаше по-щастлива от всякога, докато помагаше на сестра си с нейната зашеметяваща бяла рокля.

Toва обяснява защо Лейди Гага не се появява никъде в последно време. Ето, че истината излезе.

Източник: thesun.co.uk

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.