Лудетината Деси Цонева разби мъжа си: Ето какво му сервира!

https://lifezone.bg/tya-i-toy/ludetinata-desi-coneva-razbi-mazha-si-eto-kakvo-mu-servira/144821 LifeZone.bg
Лудетината Деси Цонева разби мъжа си: Ето какво му сервира!

Деси Цонева си е такава, но изглежда е попаднала на много търпелив мъж

Тя и издателя Явор Стефанов са официално семейство от 2019 година.

След серия неуспешни връзки, щерката на покойния журналист Димитър Цонев попадна на човек, който не само търпи щуротиите й, ами и много я обича. Въпреки разликата във възрастта, двамата са като че ли още по-сплотени и влюбени.

Деси Цонева има пораснал син от предишната си връзка и дъщеричка от издателя. Той също има две дъщери от предишното си венчило.

Та навръх рождения ден на съпруга си тя шашна последователите си в мрежата, но изглежда не изненада Стефанов. Той си знае каква щурачка е и вероятно затова я обича.

„Бейби, да си ни жив и здрав, ама много здрав! И физически,  и ментално, за да изтраеш всичките дяволии, които сме ти приготвили и ще продължаваме да ти правим и занапред!

Да знаеш, че с малкото порче много те обичаме“, написа в нета влюбената Деси Цонева.

Вероятно „малкото порче“ е дъщеричката им. И няма съмнение я възпитават така, каквато е Деси Цонева-директна, палава, щура и искрена.

А Явор Стефанов вероятно е много търпелив мъж, който успява да се справи не с една,  а с две лудетини.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.