Любовна драма? Друг път! Вижте с кой млад джентълмен Ариа отлетя за Дубай (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)

След успешния творчески сезон, дуетната половинка на гръцкия хитмейкър Триантафилос си подари заслужена почивка по плажовете на Емиратите

https://lifezone.bg/tya-i-toy/lyubovna-drama-drug-pat-vizhte-s-koy-mlad-dzhentalmen-aria-otletya-za-dubay-ekskluzivni-snimki-2/130813 LifeZone.bg
Любовна драма? Друг път! Вижте с кой млад джентълмен Ариа отлетя за Дубай (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)

След успешния творчески сезон, дуетната половинка на гръцкия хитмейкър Триантафилос си подари заслужена почивка по плажовете на Емиратите

Слуховете за любовни несполуки в живота на фолк сензацията Ариа се оказаха пълен фейк, измислен от жълти медии, които няма с какво да запълнят страниците си. Наш папарак засече изпълнителката на вип терминала на Аерогара София, където тя изглеждаше по-щастлива и сияеща от всякога, заедно с неизвестна дама. Компания й правеше млад джентълмен, с когото певицата ще събира слънчеви лъчи по време на екзотична почивка в Дубай.

 

Внимателен преглед на тайно заснетите кадри показа, че придружител на Ариа е не кой да е, а сина й. Той е най-голямата любов на изпълнителката, която използва всяка свободна минута за да бъде с детето си, въпреки многобройните сценични ангажименти.

 

За полета си до Дубай Ариа беше заложила на типичния за нея секси street style. Въпреки, че се криеше зад тъмни очила и качулка, ослепителната усмивка не слизаше от лицето й, а доброто настроение беше видимо за останалите пътници на вип-терминала, които не пропуснаха да отбележат в каква отлична форма е тя. От любовни драми и житейски кахъри нямаше помен, което доказва, че изпълнителката се радва не само на творчески успехи, но и на семейно щастие.

 

Миналия месец тя разби музикалните класации с дуета “Закъсня”, където й партнира гръцкият хитмейкър Триантафилос. Парчето е сред най-слушаните и поръчвани песни в дискотеките, а графикът на певицата е претъпкан от ангажименти и участия. Въпреки натоварената си програма, тя ще се наслади на заслужена почивка с най-важния мъж в живота си, а ние можем само да й завиждаме, че толкова успешно жонглира между кариерата и задълженията си на добра майка.

 

Въпреки, че очаквахме да я хванем в крачка, всъщност останахме приятно изненадани.

Източник: crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.