Мацки, плачете!Нацепеният шеф Кустев е железен(Снимки)

https://lifezone.bg/tya-i-toy/macki-plachetenacepeniyat-shef-kustev-e-zhelezensnimki/120101 LifeZone.bg
Мацки, плачете!Нацепеният шеф Кустев е железен(Снимки)

Шеф Илиан Кустев не само се грижи за стегнатото си тяло

Нацепеният готвач, един от водещите на кулинарното шоу Мастършеф, е железен. Той заяви, че има очи само за неговата приятелка Силвия. Въпреки че мацките му налитат, а някои били доста напористи,той остава верен на жената, с която живее.

„Нямам очи за никоя друга, освен за моята Силвия. Аз съм строго моногамен. Приятелката ми ме глези, приготвяме си здравословна храна, обичаме да сме заедно. През деня, като си свърша задачките, напазарувам и обичам да се прибирам при нея. Много ни е хубаво заедно“, категоричен е известния майстор на тиганите.Топ готвачът твърди, че неговата приятелка изобщо не се притеснявала от напъните на многобройните почитателки на кулинарното си гадже. Защото тя вярвала в него  и в тяхната голяма обич.

Звездата на шеф Кустев изгря във „Фермата“ и сега той  е част от водещите на известното кулинарно предаване по Би Ти Ви.

Готвачът твърди, че не само се поти във фитнеса, за да е във форма. А с приятелката си се стремят да се хранят здравословно. На трапезата им присъства много риба, бяло месо, печено и варено, ниски калории и високо количество протеини.

Другата тайна на съвместния им живот била тази, че когато някой от тях е в кухнята, другия не му се месел.

„Когато изпробвам някое ново блюдо, приятелката ми е първата, която го оценява. На сто процента се доверявам на нейния вкус“, хвали я шеф Кустев.

Източник: България днес

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.