Мария Бакалова проговори: Скъса ли с Валери?

https://lifezone.bg/tya-i-toy/mariya-bakalova-progovori-skasa-li-s-valeri/119784 LifeZone.bg
Мария Бакалова проговори: Скъса ли с Валери?

Слуховете около раздялата на актрисата Мария Бакалова и Валери Григоров набира скорост

Според клюката холивудската звезда скъсала с гаджето си заради майка му, олимпийската шампионка Мария Грозева.За това говорело липсата на общи снимки в социалната мрежа, където преди това двамата не спираха да си правят фотоси заедно.

Само че Бакалова опроверга слуховете и отвърна на злобарите.

„Не само че не сме се разделили, ами се обичаме все повече. Така се надявам да е и в бъдеще“, парира клюките тя.

Преди това и набедената за разлъката им Мария Гроздева заяви, че не само не е пречка в отношенията на двойката, ами много се радва на любовта им.Това личи от общите им снимки, където Грозева сияе от щастие.

Настина, Мария Бакалова често е забелязвана да гледа театрални представления в София и Пловдив, но само в компанията на майка си.

Тя използва времето да се среща с близки хора, с нейни приятелки от ученическите и студентските си години, с които няма как да се срещне в Холивуд.И няма нищо подозрително в това, да се види с тях без своето гадже.

Мария обясни още, че в момента има стачка в Холивуд, заради което се е прибрала в България.

А двамата с Валери нямат никакво намерение да се разделят. Дори обмисляли варианти да работят в общи проекти извън страната.

Източник: Уикенд

 

 

 

 

1 Коментара

Васил Василев

преди 6 месеца

Ако случайно искате някога да станете поне отмалко нещо истинско, слагайте дата и автор на статията! И не се позовавайте на себе си като източник! Иначе стачката приключи преди повече от месец!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.