Мария Бакалова взела в свои ръце свалката с Валери и…

Актрисата го харесала на снимачната площадка – той бил каскадьор

https://lifezone.bg/tya-i-toy/mariya-bakalova-vzela-v-svoi-race-svalkata-s-valeri-i/52673 LifeZone.bg
Мария Бакалова взела в свои ръце свалката с Валери и…

Актрисата го харесала на снимачната площадка – той бил каскадьор

Оказва се, че най-успешната родна актриса Мария Бакалова е смела и решителна не само в работата си, а и в личния живот.

 

Именно тя е направила първата крачка в отношенията с гаджето си Валери Григоров – синът на олимпийската ни шампионка Мария Гроздева. Тя го забила по време на снимки на новия филм, в който Валери бил каскадьор.

 

Връзката им е съвсем прясна – едва от няколко седмици. Двамата били в Солун за снимките на трилъра на Тим Сътън. Главният герой в него се връща в родния си град, за да помогне за предотвратяването на катастрофално наводнение. Сред ангажираните от продукцията каскадьори, бил и Валери. Очевидно синът на Гроздева е истински късметлия, тъй като не само успял да сбъдне желанието си да е каскадьор, въпреки че учи право, а се е сдобил и с гадже покрай работата си, и то какво…

 

Истината е, че Мария си била харесала Валери преди въпросните снимки – забелязала го в столично заведение, при едно от зачестилите й напоследък пътувания до България. Помолила своя близка да я свърже с него, тъй като била обща позната, но това не се случило. Съдбата обаче си знае работата и свършила нужното.

 

Запознати твърдят, че отношенията им се развили много бързо. Двойката пуснаха общи „влюбени“ снимки навръх Св. Валентин, когато работата им по филма все още не бе приключила. От написаното от Бакалова в социалните мрежи става ясно, че последният им ден заедно в Гърция е бил миналият вторник.

 

Валери все още не е запознал новата си изгора с майка си. твърди се, че преди да се срещне с нея, той не знаел коя е тя. По всяка вероятност запознанството между адашките ще се случи, когато Бакалова дойде в България.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.