Мария Гроздева проговори: Тя ли раздели сина си с Мария Бакалова?

https://lifezone.bg/tya-i-toy/mariya-grozdeva-progovori-tya-li-razdeli-sina-si-s-mariya-bakalova/119372 LifeZone.bg
Мария Гроздева проговори: Тя ли раздели сина си с Мария Бакалова?

Двукратната олимпийска шампионка Мария Гроздева проговори

Тя призна дали сина й Валери Григоров и холивудската актриса Мария Бакалова са се разделили. От известно време този горещ слух се носи из публичното пространство. Като „виновник“ за раздялата се сочи именно спортистката Мария Гроздева.Тя не била съгласна с връзката на двамата, като не спирала да съветва сина си да се раздели с актрисата, която уж била го „използвала само за забавление“.

„Кой пуска тези грозни слухове? Аз да не се разбирам с Мария, напротив, точно обратното. Двамата са заедно, много се обичат и ние с мъжа ми много им се радваме“, парира клюките бившата състезателка.

Въпреки че наистина вече не са така активни в социалните мрежи и не пускат толкова много снимки, двамата са заедно. Бакалова скоро ще стегне куфарите, за да замине на снима в Америка, като ще вземе със себе си и гаджето си. В момента влюбените са още в България и дори пуснаха обща снимка от апартамента, в който живеят.

Мария Бакалова и Валери се запознават на снимачната площадка. Актрисата била една от главните героини, а Валери изпълнявал каскадите. Те са заедно от Деня на влюбените и продължават да се обичат все така горещо, твърдят близки до двойката.

Източник: България днес

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.