Мария Игнатова бясна: Митко Рачков я захапа гнусно

https://lifezone.bg/tya-i-toy/mariya-ignatova-byasna-mitko-rachkov-ya-zahapa-gnusno/117645 LifeZone.bg
Мария Игнатова бясна: Митко Рачков я захапа гнусно

Митко Рачков не може да стои мирен, разбирай без да захапе някой

Сега на прицел е отново бившата му Мария Игнатова. Двамата се разделиха след повече от седемгодишна връзка. След което актьора премина през няколко връзки, като със силиконката Анита Димитрова изкара около три. Но тя сякаш толкова не му е била присърце, че стрелите към нея Димитър Рачков не насочва никога.

Въпреки че Мария Игнатова вече е омъжена за интелектуалеца Ивайло Цветков-Нойзи, изглежда нисичкият комик още не може да се примири с този факт.

Колкото пи да го прикрива, връзката му с Мария Игнатова е оставила отпечатък в душата му. И той не може с достойнство да продължи напред, а предпочита да се заяжда на дребно.

И това Рачков го прави на екран, като дори не се стреми да го преодолее. В своето си предаване той нарече гостенката си Алекс Раева, че била Мария Игнатова. И това се изплъзна така, между другото, като никак не го смути. Това направи Алекс и дори от неудобство побърза да смени темата.

Митко Рачков не само не си взе поука, ами продължи да се гаври с бившата си любима в ефир. Пак в предаването си той заяви, че ако знаел, че Мария е толкова пластична (разбирай в кревата), никога не би я напуснал.

От което Мария Игнатова се разлютила не на шега от гаврите му, защото не той, а тя си тръгнала от него.

Източник: България днес

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.