Мария: С Миро не съм живяла като принцеса

Категорична е, че този път няма да оттегли молбата за развод

https://lifezone.bg/tya-i-toy/mariya-s-miro-ne-sam-zhivyala-kato-princesa/141086 LifeZone.bg
Мария: С Миро не съм живяла като принцеса

Категорична е, че този път няма да оттегли молбата за развод

Според мнозина, трябва да си много неблагоразумен мъж, за да изпуснеш човек като фолкпевицата Мария, ако я имаш до себе си. И третият й съпруг Мирослав Соколов, по-известен като Миро Дзвера обаче направи тази грешка.

 

Факт е, че певицата му даде не една, а няколко възможности да се поправи и да се превърне в образцов житейски партньор, но той пропиля всички тях с лека ръка. Очевидно вече няма връщане назад, след като чашата на търпението на Мария е преляла и тя взела окончателно решение за развод. Молбата й дори вече е в съда и съвсем скоро ще бъде насрочено дело за разтрогване на несполучливия брак.

Певицата обаче не желае да разкрие повече детайли по темата и допълва, че за този човек не й се коментира нищо. Дава си сметка, че му е отделила твърде много време.

„Достатъчно, стига вече! Той се на*ра с извинение за израза – видя се всичко това. В момента аз си работя усилено. Подала съм молба за развод и няма да я оттегля. Всеки нормален човек би постъпил по същия начин като мен. След изцепките на миро няма как да не пожелая да се разведа. Изтекоха негови снимки с други жени откъде ли не. И преди имах информация от 105 места за това, но все си мислех, че подобно нещо не може да ми се случи на мен. Не ми се занимава повече с този! Защо да му отделям време и внимание, та да го правя едва ли не специален?! Ами не, не е! ще давам интервюта за песните и проектите си, но не и за него…“.

 

Убедена е, че този път не може да става и дума за прошка и ще бъде непреклонна, дори Миро да казва публично колко много я обича и т.н. „Каквото и да прави - край“, категорична е тя.

 

Все още няма представа докъде е стигнала адвокатката й с бракоразводното дело и не желае да коментира повече тази тема. Твърди, че изобщо не я интересува какво прави Миро, тъй като няма никакво значение за нея и иска това нещо да остане зад гърба й.

 

Макар прагът й на търпимост да е твърде висок, си е дала сметка, че всеки е такъв, какъвто е и не се променя. „Когато простиш на интелигентен човек, той ще го оцени и ще е благодарен. Ако обаче е на ниски вибрации, той отчита твоята прошка едва ли не като проява на глупост и си позволява пак и пак, и пак…“, казва тя.

 

Не може да разбере защо в медийното пространство се смята, че едва ли не е живяла с Миро като принцеса и допълва, че принцесите не бягат от замъка. Наясно е, че българите много обичат да слагат етикети и да си измислят митове и легенди, на които да се радват.

 

Признава, че нещата, които я отвращават, са предателството, лъжата, изневярата и ниските страсти. Когато някой злоупотреби, си тръгва не само с главата, а и със сърцето си. Има силата и духа да сложи край, тъй като не е от момичетата, които търпят безкрайно в името на материалните неща.

„За мен винаги е на първо място голямата любов. Искам в лицето на човека до мен да намирам и своя най-добър приятел. Самата аз умея да бъда приятел и в хубаво и в лошо. Винаги съм била едно малко гръбче за големи хора и този, който не го е оценил, е губещият!“.

 

Съжалява, че е търпяла толкоз дълго и се извинява на дъщеря си Марая, че е станала свидетел на някои неща, за това, което причинила и на двете през последните 3 години и половина, и го отчита като грешка.

Източник: Уикенд 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.