Меган Маркъл и Хари не могат да се понасят?

https://lifezone.bg/tya-i-toy/megan-markal-i-hari-ne-mogat-da-se-ponasyat/111420 LifeZone.bg
Меган Маркъл и Хари не могат да се понасят?

Нещата между Меган Маркъл и Хари май отиват на раздяла

От месеци се говори, че между двамата съпрузи кризата в брака се задълбочава все повече.

Хари бе сам на коронацията на баща си, крал Чарлз Трети. Според слуховете херцогинята на Съсекс не била желана на церемонията. А тя оправда отсъствието си с грижата по двете им деца.

Само че нещата отиват още по-зле. Трудностите в брака на принц Хари и съпругата му се задълбочават все повече. Двамата не отпразнуваха петата годишнина от сключването на брака си.

Това трябваше да се случи през май. После медиите на Острова разкриха, че херцогът на Съсекс наел стая в хотел за моментите, когато искал да се уедини и да бъде далеч от семейството си.

При положение, че имението, в което живее с Меган разполага с огромен брой стаи. А предположението е, че Меган и  Хари вече дори не могат да се понасят, разкриват и други източници.

Според нови публикации Меган не оставала по-назад и също води свой живот далеч от семейното ложе. Херцогинята на Съсекс често оставала сам принц Хари "у дома" в Монтесито, Калифорния. А тя отивала да купонясва сама, без съпруга си.

Живеещи близо до Хари и Меган разкриват, че тя не само ходела сама на партита, но и флиртувала упорито с различни мъже.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.