Меган Маркъл и принц Хари пред сериозен проблем? Развежда ли се най-коментираното семейство

https://lifezone.bg/tya-i-toy/megan-markal-i-princ-hari-pred-seriozen-problem-razvezhda-li-se-nay-komentiranoto-semeystvo/144195 LifeZone.bg
Меган Маркъл и принц Хари пред сериозен проблем? Развежда ли се най-коментираното семейство

Пред сериозен проблем са поставени принц Хари и съпругата му Меган Маркъл

Според източници, близки до кралските особи, двамата стягат развод. Британските таблоиди също съобщават, че двойката вече не е семейство и то от месеци.

Двамата съпрузи живеят отделни животи, като по-малкия син на крал Чарлз Трети все по-рядко се прибира в семейното си жилище в Монтесито.

Това принц Хари вече го прави от три седмици насам, като той  е забелязван да посещава сам светски събития, без присъствието на съпругата си. Меган Маркъл също посещава лъскави купони, без да бъде придружавана от съпруга си.

На практика съпрузите не са засичани заедно още от месец май. В тази връзка слуховете за предстоящия им развод набира все по-голяма скорост.

Една от причините за разрива между двамата се корени в провала на бизнес начинанията им. Големи проблеми възникнаха и във фондацията им, като дори бяха обвинени в измама.

Двойката все повече има нужда от свободен въздух, далеч от другия. Според слуховете принц Хари все повече страдал за живота и семейството си в Англия.

Ако Хари и Меган се разделят, остава неясен проблема с децата, с кого ще останат да живеят наследниците им.

Източник: Crimesbg.com

1 Коментара

📆 You have a notification № 641. Read > https://telegra.ph/Go-to-your-personal-cabinet-08-25?hs=feef207f64a198c112013611f14cef36& 📆

1 week before

sr9pmp

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.