Меган вкара принц Хари в болница!

https://lifezone.bg/tya-i-toy/megan-vkara-princ-hari-v-bolnica/123372 LifeZone.bg
Меган вкара принц Хари в болница!

Хари е откаран по спешност в болница

Херцогът на Съсекс бил приет в болничното заведение със силно гадене. Това се случва малко преди самостоятелното пътуване на звездното семейство до Япония.

Според информацията по-малкия внук на покойната кралица Елизабет Втора се поболял съпругата си Меган Маркъл.

Двойката се кара непрекъснато, а според слуховете принц Хари се е изнесъл от общия им дом и спи в хотели.

Хари се почувствал зле след поредния спор със съпругата му. Това съобщава немско издание, на чиято корица се вижда линейка пред централата им в Монтесито.

„Бракът им се разпада, двамата се карат почти непрекъсното. Хари вече не може да издържа на съпружеското напражение и е на прага на изтощението“, коментират източници.

Все по-упорито се говори за трус в отношенията им и за предстоящ развод. Оказва се, че след като загубиха кралския си блясък, Меган не се нуждае от Хари. Херцогинята на Съсекс се превръща в двигателя, а парите, които Хари наследи, се топят.

Меган била рачочарована от брака си и не подозирала, че бягството от кралското семейство ще се обърне срещу нея самата.

Много холивудски звезди не искали да я забележат, защото те се интересували само от неща, които носят кралския печат, а не от обикновените хора, в които се превърнали. А и се оказало, че съпругът й не може да се справи с живота извън кралскте покои.

Въпреки че Меган не е приета отново в Холивуд, иска да стане инфлуенсър, понеже постовете й се оценяват за милиони долара.

Източник: Телеграф

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.