Милионерът прати Ася Капчикова при майка й

Плеймейтката се е прибрала в Девин без трите си деца

https://lifezone.bg/tya-i-toy/milionerat-prati-asya-kapchikova-pri-mayka-y/120397 LifeZone.bg
Милионерът прати Ася Капчикова при майка й

Плеймейтката се е прибрала в Девин без трите си деца

Ася Капчикова се е разделила с мъжа си, който крие толкова дълго време. От няколко дни тя се е преместила да живее в Девин при майка си. Плеймейтката е сама без трите си деца в родопското градче.

 

Ася Капчикова изчезна от медийната сцена от доста години. Тя се отдаде на семейството и спря с провокативните изяви доскоро. Не е ясно до момента кой е мъжът до нея. Плеймейтката умело крие любимия си, а в социалните мрежи качва кадри, на които е сама. По информация на запознати мъжът до Капчикова се казва Ивайло. Развива успешен бизнес в сферата на ресторантьорството. Оказва се, че е заможен, не обичал светлината на прожекторите и не разрешавал снимки на децата му да се появяват в социалните мрежи. По непотвърдена информация той е доста по-възрастен от Ася Капчикова.

 

Животът, който милионерът осигури на плеймейтката, я откъсна от предишните й среди и навици. Ася се отдаде изцяло на майчинството. Роди три деца – Ивиан, Ианик, Ириан. За тях обаче в момента се грижела бавачка. Мъжът до плеймейтката има дъщеря и от предишен брак

 

Не е ясно все още каква е причината за раздялата. Ася Капчикова е изтрила всички общи кадри. Близки до нея коментират, че тя е гледана като принцеса, но характерът на мъжът й бил доста избухлив. Вероятно това е и причината за конфликта.

 

Източник: woman.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.