Миро Дзвера купонясва яко с общи жени в Гърция!Мара Отварачката снима клип (Снимки)

https://lifezone.bg/tya-i-toy/miro-dzvera-kuponyasva-yako-s-obshti-zheni-v-garciyamara-otvarachkata-snima-klip-snimki/140735 LifeZone.bg
Миро Дзвера купонясва яко с общи жени в Гърция!Мара Отварачката снима клип (Снимки)

Миро Дзвера никак не му дреме, че за пореден път се разделя с Мара Отварачката

Вместо да се тръшка, че съпругата му избяга и натовари багажа си на камион, Мирослав Соколов го удари на р@врат с общи жени в Гърция.

Певачката, която най-вече я вълнува финансовата изгода във всичко, си го получи. И благоверният й сложи тези кадри в нета, че да се види и знае как пие до припадък и се разнообразява с жрици на любовта в гръцки бар.

Той и приятелите му публикуваха снимки на една от тези общи жени, че не искала да ходи на чалга, ама после кандисала и не спирала да мята…мазни кючеци.

„Не искаше на чалга“ , си вижда на кадрите, вероятно насочени към въпросната обща „дама“.

На снимките лихварят и крадецът на ДДС и застраховки от коли двойници е видимо заслабнал и се е „барнал“ с шарена ризка и къси панталонки. И вероятно много държи да се разбере, че вече е свободен и няма никакви ангажименти към жена си, чалгарката Мария.

След като прокуратурата не повдигна обвинения срещу него за незаконно източване на застраховки и кражба на автомобили, Мирослав купонясва на макс, фирка до откат  и се забавлява с платените жрици на любовта.

Лихварят е известен с това, че обича да се забавлява с общите дами и с добавките.И вместо да се чуди как да си върне съпругата си, той си живее така, както винаги го е правил.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.