Мирослав Соколов: Нямам прякор, медиите ми измислиха Миро Дзвера преди две години

Не крие, че последните писаници му дошли в повече

https://lifezone.bg/tya-i-toy/miroslav-sokolov-nyamam-pryakor-mediite-mi-izmisliha-miro-dzvera-predi-dve-godini/54358 LifeZone.bg
Мирослав Соколов: Нямам прякор, медиите ми измислиха Миро Дзвера преди две години

Не крие, че последните писаници му дошли в повече

Чалгарката Мария, по-известна като Мара Отварачката се залюби с Мирослав Соколов – Миро Дзвера преди две години, а малко по-късно мина с него под венчило.

 

Това е трети брак за чалгарката и втори за Миро Дзвера. Откакто са заедно, двамата не са излизали от фокуса на жълтите хроники. От две седмици насам пък имената на двойката са още по-спрягани сред вестници и сайтове.

 

Циркулиращата информация из медиите и общественото пространство гласи, че наскоро Миро е упражнил физическо насилие над певицата. В резултат на случката, Мария се изнесла от семейното им жилище, а той попаднал в ареста за срок от 72 часа. Впоследствие излязъл от там с мярка за неотклонение.

 

Каква всъщност е истината, те двамата знаят най-добре. Миро е категоричен, че с Мария се обичат все така безрезервно и за нищо на света не би я наранил.

 

Мирослав Соколов посочва, че не е от хората, които дават интервюта за себе си, но последните писаници му дошли в повече. Той е категоричен, че изписаните през последните две седмици глупости, нямат нищо общо с истината.

 

Тъй като не може да отрече, че е бил задържан, отказва да разкрива повече подробности по темата, тъй като е бил предупреден от адвоката си да не взема никакво отношение по този въпрос в медиите. Уверява обаче, че в момента, в който всичко приключи, ще разкаже и за това.

 

За Мария казва, че е изключително стойностен и ценен за него човек. Допълва, че не е обичал никоя друга, както обича нея и тя е жената на живота му, независимо какво ще се случи оттук нататък. Относно твърдението, че си е взел колите от Мария, Миро твърди, че ключовете от няколко коли са в дома им и съпругата му сама си избира кога и коя кола да кара. На въпроса дали двамата ще се разведат посочва, че само Господ знае и допълва, че я обича безрезервно и за него тя е най-добрият човек, когото познава.

 

Според думите му, откакто са заедно си посягат единствено любовно. Не поддържа комуникация с бившата си съпруга, а двете му деца често му гостуват. Категоричен е, че не желае да забъркват него и Мария с трети лица.

 

Обожава Марая (дъщерята на Мария), която според него е изключително добро и ученолюбиво дете, дори са приятели с двете му деца. Относно твърдението, че Марая и Мария са се изнесли от семейното им жилище, Мирослав посочва, че това е абсолютна лъжа. Посочва, че в отношенията между съпрузи винаги могат да възникнат грешки, но е важно човек да осъзнае вината си и да поднесе извинение. За да не стават спекулации  обаче, подчертава, че грешките му спрямо Мария са само и единствено в рамките на нормалното.

 

Твърди, че истинската Мария няма нищо общо с образа й в жълтата преса. Определя я като малка и нежна, но с огромно сърце и не пропуска да подчертае, че е „любимата му женичка“, към която не може да опише любовта си с думи.

 

Дори не иска да си помисля, че един ден Мария може да пожелае да се раздели с него. Според думите му, Мария никога не е искала нищо  от нея, винаги той е преценявал какво да й подари. Дори и през ум не му е минавало да използва физическа сила, макар и в афект.

 

Относно прякора му Миро Дзвера, Мирослав Соколов твърди, че няма прякор и допълва, че той му е даден от жълтите медии по неизвестни за него причини. Като абсурдни определя и твърденията, че се занимава с незаконни работи. Твърди, че бизнесите му са напълно законни и работи от сутрин до вечер, седем дни в седмицата. Отказва обаче да уточни с какво точно се занимава.

 

Посочва обаче, че му е писнало да е във фокуса на медийния интерес и да чете измислици по негов адрес, които нямат нищо общо с действителността.

Не смята, че двамата с Мария са имали труден момент като двойка и допълва, че отношенията им са много пламенни. Още на втория ден след запознанството им си дал сметка, че тя е жената на живота му и допълва, че тя е жена, която си заслужава да опознаеш.

 

Все още не са решили къде ще са за Великден, но Мирослав Соколов посочва, че имат достатъчно време, за да решат.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.