Младият Стефан Данаилов стана татко за сефте?(Снимки)

https://lifezone.bg/tya-i-toy/mladiyat-stefan-danailov-stana-tatko-za-seftesnimki/54608 LifeZone.bg
Младият Стефан Данаилов стана татко за сефте?(Снимки)

Младият Стефан Данаилов стана татко за първи път

Това обаче не е синът на Маестрото- Владимир Данаилов, който живее в Америка, ожени се и стана доктор. А младият актьор Павел Иванов. Чаровникът е известен в арт средите като Младият Стефан Данаилов.

Красавецът и неговата половинка са станали родители в началото на годината. Жената до Павел Иванов е балерината от Музикалния театър-Марина Стоилова.

Няколко седмици поред актьорът качва забавни снимки и видеа с бебе в кошче. Но той и неговата половинка нито разкриват пола на бебето, нито съобщават името, което са му дали.

В „На кафе“ показаха кадри, че са се чули с Павел. От предаването потвърдиха, че младият Стефан Данаилов наистина е станал татко и бебето, което показва в социалките наистина е неговото.

Само че Павел Иванов отказва повече подробности и всичко около раждането на бебето засега е обвито в мистерия. Вероятно младите родители се страхуват от уроки и не желаят да афишират повече радостта и щастието си.

Миналият август плъзнаха слухове, че балерината е бременна. Двамата са заедно от години, но Павел и Марина се сгодиха през януари.Актьорът предложи на любимата си в Рим.

Сватба ще има, но след като бебето порасне, шушукат в актьорските среди. На този етап Павел се е съсредоточил върху детето и ролята си на Гунди, за която е избран да изиграе.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.