Много шум за нищо: Как приключи разводът на Бритни Спиърс и Сам Асгари

Разводът на двамата е финализиран, след като съдията подписва споразумението за уреждане на спора

https://lifezone.bg/tya-i-toy/mnogo-shum-za-nishto-kak-priklyuchi-razvodat-na-britni-spiars-i-sam-asgari/133059 LifeZone.bg
Много шум за нищо: Как приключи разводът на Бритни Спиърс и Сам Асгари

Разводът на двамата е финализиран, след като съдията подписва споразумението за уреждане на спора

Бившата двойка Бритни Спиърс и Сам Асгари ще бъде официално обявена за законно свободна през декември 2024 г., тъй като калифорнийският закон изисква поне шестмесечен период на изчакване.

Разводът на Бритни Спиърс и Сам Асгари е финализиран.

Съдия от Върховния съд на Калифорния в окръг Лос Анджелис е подписал развода в четвъртък, 2 май, според съдебни документи, получени от PEOPLE.

42-годишната изпълнителка на "Gimme More" и 30-годишният Асгари ще бъдат обявени за законно свободни на 2 декември 2024 г., тъй като калифорнийският закон изисква поне шестмесечен период на изчакване.

Асгари и Спиърс сключват брак на 9 юни 2022 г. и се разделят на 30 юли 2023 г. поради "непримирими различия, които са довели до непоправимо разпадане на брака, което прави невъзможно страните да живеят заедно като съпруг и съпруга", се посочва в съдебните документи.

Той подава молба за развод на 16 август 2023 г.

Подписът на съдията идва точно след като Асгари и Спиърс постигнаха споразумение за раздялата си.

Според документи, получени от PEOPLE, бившата двойка е спазила условията на предбрачното си споразумение. TMZ първи съобщи новината."Разводът беше приятелски и предбрачният договор не беше оспорен", заяви източник пред PEOPLE. "Бритни продължава да се възползва от свободата си и продължава напред."

Източникът също така уточни, че Спиърс не е вписана в настоящия договор за наем на Асгари, нито плаща наема му, въпреки предишните съобщения. "Съобщението, че тя е във финансово затруднение, е невярно и тя не е на никакъв негов наем".

Източник: people.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.