На 47: Мария Илиева готова да роди още едно бебе на Междуречки

https://lifezone.bg/tya-i-toy/na-47-mariya-ilieva-gotova-da-rodi-oshte-edno-bebe-na-mezhdurechki/136857 LifeZone.bg
На 47: Мария Илиева готова да роди още едно бебе на Междуречки

Мария Илиева е готова да стане майка за трети път

Въпреки че в края на годината певицата ще чукне 48, тя е готова да даде живот на още едно дете. Това е споделила тя в подкаст, като бащата разбира се е този, от когото тя роди второто си дете-Александър Междуречки.

Той е със седем години по-млад от нея, но по всичко личи, че двамата се обичат много.

Поп дивата има момченце Александър от първата си връзка с екс футболиста Георги Михайлов. Малко след като Мария Илиева роди първото си дете, двамата се разделиха. И Георги много скоро си намери друга, с каято дори мина под венчило, негова връстничка.

Но пък на певицата й потръгна в любовта с Междуречки, в когото се влюбила още от пръв поглед. Тях ги запознала певицата Сандра, която била приятелка и на двамата. На бизнесмена Мария роди дъщеричка София, а двамата вече работили и за второ дете.

Въпреки слуховете за годеж и евентуална сватба, самата Мария Илиева отрече това. По думите й те не държали на подписа, а на това да са сродни души, да се обичат и уважават, вместо да дават заявка за това пред съответните институции.

„Най-важното е да се обречем един на друг пред Бог, а не пред свидетели“, сподели изпълнителката.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.