На 67: Проф. Кантарджиев се „предаде“ на голямата любов!

https://lifezone.bg/tya-i-toy/na-67-prof-kantardzhiev-se-predade-na-golyamata-lyubov/54135 LifeZone.bg
На 67: Проф. Кантарджиев се „предаде“ на голямата любов!

Проф. Тодор Кантарджиев се превърна в сензация по време на пандемията

Ексцентричният учен бе като глътка свеж въздух в онези тревожни и страховити времена. Със своите остроумия и физиономии, които правеше от екрана по време на пандемията.

После стана ясно, че 67-годишният зевзек е сполетян от огромна трагедия. Преди шест години той загубил съпругата си. За нея професорът казваше, че е голямата му любов, познавали се още като студенти и били неразделни до последния й дъх.

Синът на учения също се тревожеше за него, защото той бе тъжен и страдаше много за съпругата си. Но съдбата винаги има своите ходове и сега възнагради професора.

Самият проф. Кантарджиев се похвали, че има жена до себе си и дори двамата живеят от две години под един покрив.

„Не съм споделял подробности около личния си живот не заради друго, а защото мисля, че моите лични тегоби не интересуват никого. Но скоро бях запитан и затова бях длъжен да отговоря. Да, имам жена до себе си, двамата живеем заедно, под един покрив. За нея мога да кажа, че ме допълва, сродни души сме. Тя ми дава стимул, щастие, радост и желание за живот“, сподели проф. Кантарджиев.

С тази жена го запознали общи приятели. Те били убедени, че ще си паснат и са родени един за друг.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.