На Димо Алексиев му върви с жените! Ето как първата разбрала за втората

https://lifezone.bg/tya-i-toy/na-dimo-aleksiev-mu-varvi-s-zhenite-eto-kak-parvata-razbrala-za-vtorata/140625 LifeZone.bg
На Димо Алексиев му върви с жените! Ето как първата разбрала за втората

Някак свикнахме хората от арт гилдиите да сменят партньорките си често

 Актьорът Димо Алексиев не прави изключение от правилото. Той стана любимец на зрителите след участието си в „Откраднат живот“. А сега като водещ на шоуто за оцеляване „Игри на волята“ фенките вероятно са се утроили. Само че той твърди, че има очи само за една жена и тя  е настоящата му-Анжела Медзикян.

Дали обаче е така, само и единствено бъдещето ще покаже. Защото това е втората му партньорка, от която също има дете. А как се е разделил с първата, мъжете могат да му завидят. Защото Димо Алексиев наистина му върви с жените…

Колежката му Ани Топалова е първа в списъка, от която също има дете. Та един ден той се върнал, седнал на дивана, изпънал си краката и директно й заявил, че е влюбен в друга и иска да се разделят.

Ей така, без увертюри, без лъжи, без да му мисли как ще реагира тя. Ани обаче реагирала така, както малко жени биха го направили. Седнала до него и като майка му казала да разкаже всичко и после се разбрали да се разделят цивилизовано.

„Не бих постъпила така! Ако бях на мястото на жена му щях да му направя живота тъмно черен“, са част от коментарите по тази тема.

Само че Димо Алексиев направил услуга на първата си жена. Тя вече е обвързана с композитора Минко Ламбовски, с когото са заедно и досега.А първата и втората жени на Димо са в отлични отношения…

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.