Натали Трифонова омота главата на заможен мъж

Мълвата носи, че и той е доста заможен

https://lifezone.bg/tya-i-toy/natali-trifonova-omota-glavata-na-zamozhen-mazh/53350 LifeZone.bg
Натали Трифонова омота главата на заможен мъж

Мълвата носи, че и той е доста заможен

Синоптичката Натали Трифонова посрещна националния празник на страната – 3 март в съседна Сърбия.

 

Очевидно се е възползвала от почивните дни, за да отдъхне. Там хубавицата купонясвала в известен кабаре клуб и не пропусна да качи снимки в социалните мрежи. Прави впечатление, че на кадрите се вижда мъжка ръка в черна риза, близо до нея.

 

Според мълвата, това е новият мъж в живота на Натали Трифонова. За момента обаче тя го крие упорито от почитателите си. Факт е, че откакто се раздели с Доан Хасан, тя се старае да пази личния си живот в тайна. Преди време името й бе свързано с мъж на високо ниво, но мълвата остана непотвърдена.

 

Трифонова, която вече прехвърли 30-те е споделяла неведнъж, че вече се чувства готова за семейство, но така са се стекли обстоятелствата в живота й, че все още не е омъжена. Тя е сред привърженичките на брака и не желае да ражда дете, без подпис в гражданското. Категорична е, че не е била сгодена и допълва, че мъжът е този, който трябва да предприеме първата крачка, когато се почувства готов. Мечтае да се види в бяла рокля и е категорична, че днешното съжителство без брак, не е нейното. Тя е на мнение, че след като двама души се обичат, нищо не им пречи да сключат брак.

 

Три години блондинката излизаше с ексводещия на Нова тв Деян Веселинов, а след това и с футболиста Антонио Аниете. Най-голямата й любов до момента остава мургавият ерген от турски произход Доан Хасан, с когото са заедно още от ученическите години.

След като завършили гимназия пътищата им се разделили за известен период от време, но след това отново се събрали и връзката им продължила на приливи и отливи. Натали смятала, че двамата са сродни души, но неотдавна скъсали окончателно.

 

Сега Трифонова се радва на новата любов в живота си и изглежда щастлива. Мълвата носи, че актуалният й приятел е доста заможен. Не е тайна, че синоптичката винаги е предпочитала богати мъже и този път не е изневерила на същността си.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.