Наум Шопов изкара истински кошмар! Жена му Теа не спря да крещи през нощта

https://lifezone.bg/tya-i-toy/naum-shopov-izkara-istinski-koshmar-zhena-mu-tea-ne-sprya-da-kreshti-prez-noshtta/141967 LifeZone.bg
Наум Шопов изкара истински кошмар! Жена му Теа не спря да крещи през нощта

Истински кошмар преживял Наум Шопов преди няколко дни

Половинката му Теа Минкова не спряла да крещи през нощта и това накарало актьора и водещ на „Ергенът“ почти да лудне.

Внукът на легендарния Наум Шопов се шашнал, когато жена му започнала да пиши, да крещи и да се мятка като риба на сухо и то през нощта.

Причината не била, че Наум й е изневерил или направил нещо крайно неразумно. Теа е голямата му любов, знаят се отдавна и двамата имат една дъщеричка, която отглеждат с любов.

Семейството се разбира чудесно и не се е чуло за никакви ексцесии, от всякакво естество. А всеки знае, че Теа Минкова има репутация на стабилна и уравновесена жена.

Но причината се оказала външна и Теа се разкрещяла като полудяла през нощта, заради зверска болка в зъбите. Всеки, преживял подобен кошмар, знае какво може да причини това състояние.

„Болката бе тъпа в началото, идваше, отминаваше и си мислех, че всичко ще ми се размине. Ама през нощта ме стрелна с такава сила, че помислих, че ще ми отве главата и някаква част от мен не я чувствах от адската болка.

Затова се разпищях, не знаех на кой свят съм“, връща лентата назад Теа Минкова. Наум й дал болкоуспокояващи, за да прекара по-леко нощта.

А на сутринта моментално потърсили зъболекар, за да не се повтори ужаса от предишната нощ. След което Теа се зарекла да не прескача профилактичните прегледи.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.