Наум Шопов „мъж под чехъл“ (На какво го подлага Теа)

https://lifezone.bg/tya-i-toy/naum-shopov-mazh-pod-chehal-na-kakvo-go-podlaga-tea/53005 LifeZone.bg
Наум Шопов „мъж под чехъл“ (На какво го подлага Теа)

Наум Шопов дава вид на солиден и властен мъж

Младият мъж изглежда така, сякаш всичко е под неговия контрол. Само че нещата, които на пръв поглед изглеждат по този начин, не са съвсем така.

Защото неговата Теа „здраво го е яхнала“, доверяват близки до двойката.

Двамата са млади, успешни, известни, с дете…Но многото хубаво не винаги е на хубаво.

Защото Теа Минкова ревнувала до болезненост актьора доктор. Тя виждала във всяка негова дума или поглед изневяра и вдигала чутовни скандали, ако си навиела на пръста, че той й кръшка.

„Наум дори не си мисли да й кръшка. Той е сериозен и отговорен, но това не се издържа. Вдига му скандали за няма нищо. Ако съм на негово място, направо нарочно ще й сложа рога“, коментира близък приятел на инфлуенсъра.

Наум Шопов и Теа се познават още от гимназията и оттогава датира любовта им. Въпреки известността си те продължават да са едно от стабилните семейства сред звездните личности.

Но след като роди детето им, Теа още повече се налагала, а ревността й избуяла. След края на снимките по втория сезон на „Ергенът“ в Турция, където половинката му би плътно до него, двамата заминаха за Дубай. Там Наум се снима в нов филм, а Теа е неизменно до него.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.