Навръх 3-ти март: Предложение за брак изненада Татяна

Певицата изви глас в полите нa Родопите

https://lifezone.bg/tya-i-toy/navrah-3-ti-mart-predlozhenie-za-brak-iznenada-tatyana/128813 LifeZone.bg
Навръх 3-ти март: Предложение за брак изненада Татяна

Певицата изви глас в полите нa Родопите

Татянa пя в зимния курорт Пампорово. Изпълнителката остана видимо развълнувана, понеже по време на нейното  участие се случи нещо невероятно.

Докато пее обичаните народни песни, младеж падна на колене пред любимата си и й предложи брак. Сцената успява да привлече вниманието на всички присъстващи.

Татяна бе много щастлива, че хубавото събитие се случва именно на нейно участие и младите ще помнят завинаги името й.

Певицата бе специален гост на празника и изпълни песните „Дельо Хайдутин“, „Кой уши байряка” и много други народни  песни.  Тя накара хиляди българи да се хванат за ръце и да извият километрично хоро на  снега под ски пистата в Пампорово.

Пайнерката се бе пременила в народна носия. В началото излезе с българското знаме. Тя го бе поставила на раменете си. Създаде усещане за българщина и накара хората да настръхнат.

Татяна е една от най-добрите изпълнителки на фолклорна музика. Завършила е музикалното училище в „Широка лъка“. Детството й е преминало в този край, а това направи участието й изключително емоционално.

Изпълнителката има и много хитове с модерно звучене. Спечели още повече фенове след участието си в „Сървайвър“, където се представи доста  добре. 

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.