Най-накрая: Адел мина под венчилото

Адел "потвърждава", че се е омъжила за Рич Пол

https://lifezone.bg/tya-i-toy/nay-nakraya-adel-mina-pod-venchiloto/121635 LifeZone.bg
Най-накрая: Адел мина под венчилото

Адел "потвърждава", че се е омъжила за Рич Пол

Двама фенове на Алън Кар съобщиха на анонимния източник на клюки за знаменитости Deuxmoi, че Адел е разкрила щастливата новина по време на шоуто на комика в Лос Анджелис - и че съобщението ѝ е било "супер сладко".

Според двама души, присъствали на неотдавнашното шоу на британския комик и най-добър приятел на Адел Алън Кар в Лос Анджелис, звездата е направила изненадващото изявление пред публиката.

Двамата фенове поотделно се свързват с анонимния инфлуенсър на клюки за знаменитости Deuxmoi, който споделя техните разкази на страницата си в Instagram.

"Тази вечер бях на комедийното шоу на Алън Кар в Лос Анджелис и Адел беше в публиката", пише първият. "Алън попита публиката дали някой се е оженил наскоро и Адел извика "Ожених се!".

Вторият сътрудник на Deuxmoi разказва, че са били на същото шоу, на "супер малко и интимно място" за "може би 75 души", и че Адел е "седяла точно зад мен с приятел и си е прекарвала най-добре".

След това казват, че звездата "не се интересува, ако хората знаят, че тя е била там и се е заканвала" на Кар, тъй като те са "най-добри приятели".

Те добавиха: "Когато той попита дали някой се е оженил наскоро, тя изкрещя: "Аз се ожених". Беше супер сладка и супер мила, но се изпари точно преди края".

Източник: news.sky.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.