Най-после: Гринго на Софи Маринова си получи заслуженото

https://lifezone.bg/tya-i-toy/nay-posle-gringo-na-sofi-marinova-si-poluchi-zasluzhenoto/54599 LifeZone.bg
Най-после: Гринго на Софи Маринова си получи заслуженото

Гринго на Софи Маринова си получи заслуженото

Бившият мъж на ромската перла сам се закопа. Тодор Давидов, познат с прякора Гринго, търка наровете в немски затвор.

Той дълго ще лежи зад решетките и певицата може да си отдъхне спокойно. Фолкаджийката дълго търпя издевателствата и побоищата, които здравенякът й прилагаше. С днешна дата изпълнителката грее с нов мъж до себе си и видимо е много щастлива. Софка не иска да разкрива самоличността му, но той я кара да се усмихва и тя е щастлива с него.

За бившият си Гринго само споменава, че е в Берлин, като не разкрива истинската причина, за да не го срами.

Но истината е друга. Гринго е в затвора, защото е пребил жрица на любовта. Тя заработвала при негов конкурент. Той не само упражнил отново юмручното си право над момичето, ами било на косъм да отнеме и живота й по садистичен начин. След като го хванали властите в Германия го тикнали зад решетките за дълго време. За разлика от България, където много мъже бият  и пребиват жените си и скоро излизат на свобода, там законите са строги.

На Софи Маринова й писна да го спасява  и харчи луди пари по бившия си мъж, понеже той много пъти имаше проблеми с властта. След последния хулигански побой у нас той замина за Германия, където си получи заслуженото.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.