Най-сетне: Сгоди ли се Леонардо Ди Каприо?

Феновете тръпнат в очакване

https://lifezone.bg/tya-i-toy/nay-setne-sgodi-li-se-leonardo-di-kaprio/130485 LifeZone.bg
Най-сетне: Сгоди ли се Леонардо Ди Каприо?

Феновете тръпнат в очакване

Източници, които са пряко запознати, ни съобщават, че Леонардо Ди Каприо не е задал въпроса на италианския модел Виктория Черети- въпреки че мнозина предположиха, че това е така, след като тя демонстрира блясък на безименния си пръст, докато обядва с мъжа си в ресторант в Лос Анджелис във вторник.

Макар че за някои пръстенът може да е изглеждал съвсем нов - според нашите източници Витория всъщност го носи поне от 2022 г., доста преди да започне да се среща с Лео.

Двойката, която за пръв път беше свързана на филмовия фестивал в Кан през май 2023 г., явно продължава да е силна... поне на базата на най-новите им снимки, които изглеждат ужасно уютно. Причината, поради която това е важно ... някои смятаха, че може да са се сгодили.

Разбира се, след като Витория показа този пръстен... някои смятат, че Лео може би току-що е задал въпроса на тази девойка... което би било огромно събитие, като се има предвид, че през целия си живот е бил донякъде вечен ерген и това би било първият път, когато е бил сгоден.

Уви, не е така... и поредицата на Лео, който никога не е бил женен/никога не се е женил, продължава.

Източник: tmz.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.