Най-силната любов: Анна Курникова за живота си с Енрике Иглесиас

Тенисистката споделя сладък личен момент

https://lifezone.bg/tya-i-toy/nay-silnata-lyubov-anna-kurnikova-za-zhivota-si-s-enrike-iglesias/136196 LifeZone.bg
Най-силната любов: Анна Курникова за живота си с Енрике Иглесиас

Тенисистката споделя сладък личен момент

43-годишната Анна Курникова сподели сладко селфи на съпруга си Енрике Иглесиас заедно със сина им Николас, на 6 години, в чест на Деня на бащата в неделя (16 юни).

"Честит Ден на бащата на моя човек @enriqueiglesias И на всички татковци!!!, написа тя под публикацията.

Двамата имат общи близнаци - Луси и Николас, които посрещнаха през декември 2017 г., и дъщеря си Мери, която се появи през януари 2020 г. Двамата са заедно вече повече от 20 години!

Те  успяват да запазят подробностите около връзката си. Енрике сподели, че всяка връзка - без значение колко перфектна може да изглежда отстрани - изисква и двамата партньори да положат усилия. Това е рецептата за успешна и дълготрайна връзка.

„Човек се учи с времето. Имате своите добри периоди, както и лоши моменти и ако успеете да преминете през лошите, ще стигнете до наистина щастливи времена“, казва той в интервю за корицата на списанието People.

„Много хора си казват: „О, добре, знам, че това е човекът, с когото ще прекарам остатъка от живота си.“ Донякъде съм съгласен с това, но в същото време наистина никога не знаеш къде ще те отведе животът и какво може да се случи.“

Източник: justjared.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.