Николета Лозанова горда с нишана, който й причини дъщеря й!

https://lifezone.bg/tya-i-toy/nikoleta-lozanova-gorda-s-nishana-koyto-y-prichini-dashterya-y/140085 LifeZone.bg
Николета Лозанова горда с нишана, който й причини дъщеря й!

Николета Лозанова доказа, че плеймейтките не са това, за което ги смятат

Да, истината е, че голяма част от тези момичета са лековати, търсещи изгодата, златотърсачки, слагащи се на мазни дъртаци за пари. Е, НиЛо е далеч от това клише. Да, тя обича да бъде под прожекторите, но е вярна на мъжа ,с когото е.

Така беше и с Валери Божинов, на когото роди голямата си дъщеря Никол. Сега обича искрено Ники Михайлов, когото също дари с малката им дъщеричка Борислава.

Тя е първото дете за националния вратар, а Николета изстрадала много, докато малката принцеса дойде на бял свят.

За това призна брюнетката и изненада феновете си, като сподели, че с нишана, който й  е причинило бебето, е горда до живот.

Повече от година Николета имала проблеми със зачеването. Двамата с Николай обиколили клиники у нас и в Турция, докато накрая чудото се случило.

А нишанът, който й е причинила малката Борислава, при раждането е нещото, с което майка й не спира да се гордее. И с огромно удоволствие показа в мрежата.

Източник:  Crimesbg.com

1 Коментара

radost

1 month before

Какво значи нишан? Защо използвате анархаични думи в текстовете си?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.