Нов мъж накара Елена от „Ергенът“ напълно да забрави Евгени (Снимки)

https://lifezone.bg/tya-i-toy/nov-mazh-nakara-elena-ot-ergenat-napalno-da-zabravi-evgeni-snimki/125129 LifeZone.bg
Нов мъж накара Елена от „Ергенът“ напълно да забрави Евгени (Снимки)

Истински любовен катарзис изживява Елена от „Ергенът“

Въпреки че Елена Сергова не стана любимата годеница на ерген № 2 Евгени Генчев, тя намери любовта след шоуто.

Редакторката бе страшно обидена на пианиста, като докрая на любовното риалити се надяваше, че малко е стоплила сърцето на рошавия музикант.

Но сега тя намери любовта в лицето на новия си приятел, с когото заживя в Брюксел. Тя го направи сега, защото веднага след шоуто още страдаше по Генчо, но вече го е преодоляла окончателно.

Елена наистина се надяваше на благоприятна развръзка и любовта на Евгени Генчев, само че той избра моделката Валерия Георгиева.

Днес обаче Елена е категорична, че всичко е било за добро. Дори искрено благодари в мрежата на пианиста, който я отпрати и избра Вал пред нея.

Елена напълно е решила да загърби предишния си живот и да се фокусира върху щастието с новата си тръпка. Тя избра преходната слава по медиите пред човека, който я обича и иска да живеят заедно.

Решението им да заживеят заедно и то в чужда държава наистина показва, че любовта им не е била само лятна забежка, а сериозни намерения.

Елена от „Ергенът“ съветва феновете си да забелязват знаците, които наистина са ориентири на съдбата.

Източник: България днес

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.