Ново начало! Красивата Гергана празнува рожден ден на Малдивите с бизнесмена Николай Филипов

Любовта им пламнала месеци след като тя изгуби съпруга си

https://lifezone.bg/tya-i-toy/novo-nachalo-krasivata-gergana-praznuva-rozhden-den-na-maldivite-s-biznesmena-nikolay-filipov-2/137936 LifeZone.bg
Ново начало! Красивата Гергана празнува рожден ден на Малдивите с бизнесмена Николай Филипов

Любовта им пламнала месеци след като тя изгуби съпруга си

И след най-ужасната буря изгрява слънце! Максимата важи с пълна сила за красивата Гергана.

 

Месеци след загубата на съпруга си и баща на двете им деца, изкусителната брюнетка отново се носи на крилете на любовта. Мъжът, покорил сърцето й е бургаският предприемач Николай Филипов, познат на широката публика като доскорошен президент на ФК “Нефтохимик” и собственик на пристанище в морския град.

 

Двамата и в момента са заедно, дори се готвят да посрещнат рождения ден на Гери в слънчевите Малдиви, където мъжът на сърцето й я кани заедно да отпразнуват новата лична година.

Любовта им първоначално предизвиква разнопосочни реакции, т.к покойният й съпруг приживе е имал общи бизнес начинания с Филипов. Истината е, че точно Николай е човекът, който неотлъчно е до Гергана в най-тежкия момент от живота й, когато тя остава съвсем сама, с две малки деца, а срещу семейството й са насочени хиляди медийни прожектори, мотивирани от нездравия интерес на журналисти, политици и магистрати. Той й помага да преживее загубата по-лесно, поемайки грижите не само за нея, но и за най-близките й хора.

 

Точно като по филмите, мъката и препятствията ги сближават неимоверно, а от пепелищата на трагедията възкръсва любовта, свидетелстват близки до двойката. Днес Николай и Гергана са убедени, че най-лошото е зад гърба им, защото когато двама души са свързани от толкова силно чувство, нищо не може да застане на пътя им.

Източник: crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.