Окончателен край: Дженифър Лопес и Бен Афлек се разведоха

Двамата "финализират развода", след като актьорът купи нов дом на рождения ѝ ден

https://lifezone.bg/tya-i-toy/okonchatelen-kray-dzhenifar-lopes-i-ben-aflek-se-razvedoha/139491 LifeZone.bg
Окончателен край: Дженифър Лопес и Бен Афлек се разведоха

Двамата "финализират развода", след като актьорът купи нов дом на рождения ѝ ден

Съобщава се, че Дженифър Лопес и Бен Афлек са на ръба на развода след само две години брак.

Източници, близки до двойката, твърдят, че те са финализирали необходимите документи, като последният опит да спасят връзката си е завършил с неуспех.

Новината се появи, след като стана ясно, че Афлек е купил ново имение в Пасифик Палисейдс на стойност 20,5 милиона долара на 24 юли - в деня на 55-ия рожден ден на Лопес.

Наскоро двойката обяви имението си в Бевърли Хилс за продажба за 68 милиона долара. Освен това, също на рождения си ден, Лопес финализира продажбата на пентхауса си с четири спални в Ню Йорк за 23 млн. долара, според People.

Източник заяви пред MailOnline: "Те финализираха документите за развод с нея преди месец, но изчакват подходящия момент, за да ги пуснат.

"По това време те ще публикуват съвместно изявление, в което ще кажат, че се обичат много и че са се борили за това, но не са успели."

Друг вътрешен източник твърди, че: "Честно казано, в крайна сметка те не можаха да стигнат до компромис. Това, което имаха преди, вече го няма и двамата са го приели."

Източник: msn.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.