Олимпиецът Карлос Насар няма очи за друга! (Ето каква прелест е неговото гадже-снимки)

https://lifezone.bg/tya-i-toy/olimpiecat-karlos-nasar-nyama-ochi-za-druga-eto-kakva-prelest-e-negovoto-gadzhe-snimki/140570 LifeZone.bg
Олимпиецът Карлос Насар няма очи за друга! (Ето каква прелест е неговото гадже-снимки)

Карлос Насар накара цяла България да настръхне от радост

Шампионът донесе олимпийското злато за родината ни. Самият той обяснява, че всичко му било като в сън, защото адреналинът го изстрелвал нагоре.

Дори не помпел лицата на Стефка Костадинова и Христо Стоичков, които го нахъсвали от първия ред.

Горд и щастлив от постигнатото Карлос вече има и хиляди фенки, които не спират да го налазват.

Още повече, че е прибрал и солидна сума заради златния медал. Младият състезател обаче има очи единствено и само за своето момиче.

Гаджето на Карлос Насар е художествената гимнастичка от ансамбъла ни Магдалина Миневска. Момичето е само с две години по-малка от Карлос, тя е на 18, но изглежда още по-малка.

Тя има невинно и чисто детско излъчване, нещо рядко срещано вече след младите момичета, с което запленило Карлос.

„Не се влюбих само в лицето, но и в душата й, защото тя е чиста като пролетна роса. Няма как да останеш равнодушен при тези чисти и невинни очи.

Обичам я, радвам се и че тя изпитва същото към мен. Още в началото бях като омагьосан, след като я видях в лагера в Белмекен“, призна олимпиецът.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.