Още неизстинал: Бивше гадже оплю Матю Пери

https://lifezone.bg/tya-i-toy/oshte-neizstinal-bivshe-gadzhe-oplyu-matyu-peri/120986 LifeZone.bg
Още неизстинал: Бивше гадже оплю Матю Пери

Светът още не може да се отърси от внезапната кончина на Матю Пери

Всеобщият любимец, който изигра  Чандлър Бингс от хитовата поредица „Приятели“, издъхна в дома си в Лос Анджелис, в джакузито. Той си отиде от този свят на 54, на 23 октомври.

През годините звездата страда от алкохолна и наркотична зависимост. Това актьорът признава в автобиографичната си книга „Приятели, любовници и голямото ужасно нещо“, издадена само година преди кончината му.

Преди години пък признава, че не помни заснемането на три години от сериала „Приятели“. Той участва в още филми, но този остава знаков за неговата кариера.

Но още неизстинал, бивша любовница го накълва, заради минутната слава.

Кейти Едуардс е жената, с която той излиза през далечната 2006 година. Тя дори работи като негова асистентка. Двамата се запознават на сбирка на анонимните алкохолици. Кейти твърди, че много пъти е била свидетелка на неговото надрусване.

Едуардс го съветвала да намали пушенето на трева, но той изобщо не се вслушвал в думите й. Според нея било напълно нормално на мястото, където го открили мъртъв, да не са намерени наркотици.

Защото Матю взимал всичко, до което се докопвал.Според Кейти Едуардс звездата редовно се друсал във вода. Той обожавал водата и дори тя го измъквала от басейна на съседа му няколко пъти, където той влизал добре почерпен с алкохол и дрога.

Заради това Кейти подозира, че причината за смъртта му е, че се е надрусал във водата и се е удавил.

Източник: woman.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.