Пак скандал: Кание Уест скочи на бой заради Бианка

„Тя беше пребита и сексуално нападната"

https://lifezone.bg/tya-i-toy/pak-skandal-kanie-uest-skochi-na-boy-zaradi-bianka/131918 LifeZone.bg
Пак скандал: Кание Уест скочи на бой заради Бианка

„Тя беше пребита и сексуално нападната"

Кание Уест е идентифициран като заподозрян по дело за побой в Лос Анджелис, след като се твърди, че е ударил мъж, който е сграбчил съпругата му Бианка Цензори, според доклад.

Инцидентът се е разиграл във вторник в Лос Анджелис, а Уест и Цензори са се отървали след предполагаемата физическа разправа, съобщават полицейски източници пред TMZ.

Полицията разследва твърденията и съобщава на изданието, че планира да се свърже с Уест и съпругата му.

Един от представителите на рапъра заяви, че мъжът, за когото се твърди, че е ударил Уест, е "нападнал физически" Цензори.

"Нападателят не просто се е блъснал в нея", заяви представителят пред TMZ. "Той постави ръцете си под роклята ѝ, директно върху тялото ѝ, хвана я за кръста, завъртя я и след това ѝ наду целувки".

Скандалите около Кание и съпругата му не стихват. Те са като магнит за интересни истории. Много често тя се разхожда гола, с което провокира феновете си. Говори се, че двамата мислят за наследник, но това няма да попречи ни най-малко на стила й.

Той става широко известен с първия си албум – The College Dropout, който излиза през 2004 г. и получава широко признание както сред масите, така и сред по-верните фенове на хип-хоп музиката. Следват албумите Late Registration (2005), Graduation (2007) и 808s & Heartbreak, излязъл през 2008 г. Най-известните му сингли, с които пробива в световните класации, са Jesus Walks, Diamonds From Sierra Leone, Gold Digger, Stronger, Love Lockdown, Heartless и др.

Източник: hindustantimes.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.