Първите думи на Алек след „Ергенът“: Не съм страхливец!

Младенов спал добре, защото съвестта му е чиста

https://lifezone.bg/tya-i-toy/parvite-dumi-na-alek-sled-ergenat-ne-sam-strahlivec/133877 LifeZone.bg
Първите думи на Алек след „Ергенът“: Не съм страхливец!

Младенов спал добре, защото съвестта му е чиста

Неочаквано завърши третия сезон на „Ергенът“. Алек Младенов се обясняваше в любов на двете финалистки Маги Томова и Надежда Вишева,  а накрая нямаше смелостта да  се изправи срещу тях и се раздели с видео съобщение.

Това породи много въпроси у зрителите, всички се питат защо той постъпи така. Алек отговаряшe в студиото на „Преди обед“:

"Не съм страхливец по никакъв начин. Аз нямам намерение да се боря срещу хората. Живея с изборите си. Не съм дал фалшиви надежди на никого. Аз взех свой избор! "

Алек не крие, че е имал симпатии и към двете жени:

"Ако един мъж има симпатии към две жени, той по-скоро не е сигурен какво иска да се случи с неговото бъдеще. Трябваше да преценя какъв мъж и човек трябва да бъда от тук насетне. И си взех много хубави уроци за себе си. А това е най-голямата награда!"- споделя 29-годишният младеж.

Той е притеснен за емоциите на двете финалистки:

"В крайна сметка всеки си носи отговорност за собственото емоционално здраве. Аз влязох сам и излязох сам - хубави моменти, потенциално развитие... Излязох сам с много хубав житейски опит. Не съм щастлив от факта, че те са минали през такова емоционално преживяване. Но всички, които сме там, знаем защо сме там!"

Източник: ladyzone.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.