Полина на Благо Джизъса изригна: Все някой трябва да върши мръсната работа!

https://lifezone.bg/tya-i-toy/polina-na-blago-dzhizasa-izrigna-vse-nyakoy-tryabva-da-varshi-mrasnata-rabota/53734 LifeZone.bg
Полина на Благо Джизъса изригна: Все някой трябва да върши мръсната работа!

Полина на Благо Джизъса се оказа с доста хаплив нрав

Втората поред съпруга на плейбоя футболист не си поплюва и това стана ясно от интервюто с феновете й в социалната мрежа. В Инстаграм последователите я попитаха дали не се притеснява от жените, които участват в „Сървайвър“.

Както стана ясно там е и  певицата Татяна, която  преди е имала креватна афера с любителя на женска плът-Благо Георгиев.

В един от епизодите показаха, че фолкаджийката пере гащите не само на нашарения бивш ритнитопковец, но и на останалите мъже от участниците.

Полина първо заяви, че не е гледала всичките епизоди от приключенската шоу. Като след това изтъкна, че била в Истанбул, но не уточни по каква работа е ходила до съседна Турция.

След което неминуемо въпросите опряха до това дали хотелиерската наследница не се притеснява, че Татяна пере гащите на мъжа й.

„Е, все някой трябва да върши мръсната работа“, изстреля като бясно куче съпруга номер две на шавливия екс футболист.

С това даде да се разбере, че вярва на мъжа си, въпреки славата му на голям кръшкач и женкар.

И накрая, запитана дали чака бебе, тя изстреля, че за тази блага вест има още „вода да изтече“.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.