Полудя тотално: Кание Уест пусна жена си гола пред папараци

Идолът на аудиторията си е загубил ума

https://lifezone.bg/tya-i-toy/poludya-totalno-kanie-uest-pusna-zhena-si-gola-pred-paparaci/126971 LifeZone.bg
Полудя тотално: Кание Уест пусна жена си гола пред папараци

Идолът на аудиторията си е загубил ума

Съпругата на Кание Уест Бианка Ченсори стана жертва на налудничевите му идеи. Последната изцепка на рапъра относно визията на жена му е преляла чашата. Той я изкара чисто гола пред очакващите го папараци. За да не си докара някоя глоба я бе покрил с прозрачен дъждобран. По него имаше изрисувани елементи в областта на гърдите и интимните части.

46-годишнният изпълнител бе избрал за себе си най-прикритата визия.

"Моля, някой да спаси тази изгубена жена! Някой там, който може да й помогне?"; "Къде е семейството й? Тя се нуждае от спасяване", "Мигни, ако имаш нужда от помощ", са само малка част от коментарите на загрижените потребители.

„Нека да изплакнат окото. Ще има масови сърдечни инфаркти!“ –гласят още коментари в мрежата.

Собственикът на Туитър - Илон Мъск, обяви, че профилът на певеца и музикален продуцент Кание Уест ще бъде блокиран. Причината е нарушаване на правилото, забраняващо подбуди към насилие в социалната платформа.

Уест става скандално известен с речта си на концерта в помощ на жертвите на урагана Катрина, в която упреква Червения кръст за лошото му отношение спрямо цветнокожите. Напоследък идеите му са все по-стряскащи.

Източник: marica.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.