Помните ли Ричи Тъпото? Уреди се с гадже, наборка на майка му (Снимки)

https://lifezone.bg/tya-i-toy/pomnite-li-richi-tapoto-uredi-se-s-gadzhe-naborka-na-mayka-mu-snimki/134813 LifeZone.bg
Помните ли Ричи Тъпото? Уреди се с гадже, наборка на майка му (Снимки)

Помните ли колоритния плейбой Ричи Тъпото от ВИП Брадър?

Ричард Величков от Мадан се превърна в най-хейтвания мъж след участието си в Къщата на Големия брат.

Това се случи заради факта, че в Къщата преспа с моделката Розмари  и обяви връзката си по най-немъжкарския начин.

След това фитнес инструкторът се забърка в далавера с хапчета за отслабване, които се оказаха доста опасни. След скандалът никой работодател не го искаше на работа, но явно с днешна дата пак се е уредил.

„Този е като плазмодий, винаги ще се измъкне и от най-големия скандал. И ще се уреди, за да може да лапа и някой да го обгрижва, като бебе“, възмутени са негови познати.

И наистина Ричард следва плана, който си е начертал, разкриват фактите. Този път той не си е хванал за гадже наборка, а наборка на майка си. Въпросната дама е от Велинград, занимава се със счетоводство и дундурка Ричито.

Той често оставал да преспи при нея, защото не му се пътувало от Божурище, където живее, до фитнес залата, където работи. Тунингованата мадама се казва Мария Чанкова и има дъщеря на годините на любовника си.

Мария го гледала, угаждала му и го глезела. В замяна Ричи показвал мъжката си мощ ,а двамата не се притеснявали да се показват заедно на публични места.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.