Поне тук няма драма! Деян Донков и Радина Кърджилова делят общите вещи (Снимки)

https://lifezone.bg/tya-i-toy/pone-tuk-nyama-drama-deyan-donkov-i-radina-kardzhilova-delyat-obshtite-veshti-snimki/140126 LifeZone.bg
Поне тук няма драма! Деян Донков и Радина Кърджилова делят общите вещи (Снимки)

Поне в това отношение Деян Донков има чест и достойнство

Двамата с Радина Кърджилова се разделят и по всичко личи, че е окончателно и безвъзвратно. Въпреки че нямат сключен брак, двамата все пак са решили, без драми, да разделят общото имущество, придобито при съвместното им съжителство.

Деян Донков бе изловен от папараци да посещава нотариус, за да се отърве от мотора, който е закупил преди време.

Той така и не се показа като „брат на вятъра“, както го правят неговите колеги Асен Блатечки и Юлиян Вергов. Вместо да го държи в гаража и да събира прах, актьора решил да се отърве от него и да вземе някой лев, който няма да му е излишен.

Достойно за похвала е, че той оставя белия мощен джип на Радина, при която оставят на отглеждане двамата им синове.

Деян винаги е закривал, от недоброжелатели, доста по-младата си съпруга.

А и по думите на бащата на Радина, художника Христо Кърджилов, двамата може да не успяха да живеят заедно дълго време, но били еднакво отдадени и грижовни родители към децата си.

Затова, за себе си Деян оставя минипупъра, който бил по-нов модел.

В началото на връзката им Деян Донков бе по-известния от двамата, докато Радина прохождаше в професията.

С днешна дата актрисата има повече роли и печели успехи като инфлуенсър. Мнозина подозират, че това доста ударило по егото честолюбивия Деян Донков.

Източник: Бг днес, Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.