Пребитата от Пи Деди: Травмата е за цял живот

"Единствената ми молба е ВСИЧКИ да отворят сърцето си, за да повярват в жертвите за първи път", написа певицата в публикация в Instagram

https://lifezone.bg/tya-i-toy/prebitata-ot-pi-dedi-travmata-e-za-cyal-zhivot/134351 LifeZone.bg
Пребитата от Пи Деди: Травмата е за цял живот

"Единствената ми молба е ВСИЧКИ да отворят сърцето си, за да повярват в жертвите за първи път", написа певицата в публикация в Instagram

Касандра "Каси" Вентура проговаря за първи път след публикуването на видеоклип от 2016 г., в който се вижда, че бившият ѝ съпруг Шон "Диди" Комбс я малтретира физически.

В четвъртък, 23 май, 37-годишната Вентура публикува изявление в Instagram, в което благодари за цялата любов и подкрепа от моето семейство, приятели, непознати и тези, които тепърва ще срещна".

По-нататък тя обяснява, че "изливането на любов е създало място, където моето по-младо аз да се установи и да се чувства в безопасност сега".

"Но това е само началото", пише тя. "Домашното насилие е проблемът. То ме пречупи до човек, в когото никога не съм мислила, че ще се превърна. С много упорита работа днес съм по-добре, но винаги ще се възстановявам от миналото".

"Това изцелително пътуване никога не свършва, но тази подкрепа означава всичко за мен", каза още тя. "Благодаря ви."

Вентура за първи път повдигна обвинения срещу Комбс в съдебно дело, което вече е уредено и заведено през ноември миналата година, твърдейки, че музикалният магнат я е изнасилвал и търгувал с нея в продължение на 10 години.

"След години на мълчание и мрак, най-накрая съм готова да разкажа историята си и да говоря от свое име и в полза на други жени, които се сблъскват с насилие и злоупотреба във връзките си", казва тя в изявление. "С бързото наближаване на изтичането на срока на действие на нюйоркския Закон за възрастните, преживели насилие, стана ясно, че това е възможност да говоря за травмата, която съм преживяла и от която ще се възстановявам до края на живота си."

Източник: people.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.