Причината лъсна! Ето защо мото шампионът Мартин Чой заряза красивата Натали Трифонова

https://lifezone.bg/tya-i-toy/prichinata-lasna-eto-zashto-moto-shampionat-martin-choy-zaryaza-krasivata-natali-trifonova/136598 LifeZone.bg
Причината лъсна! Ето защо мото шампионът Мартин Чой заряза красивата Натали Трифонова

Мото шампионът Мартин Чой и красивата Натали Трифонова имаха сериозна връзка

Много мачовци му завиждаха заради дългокраката синоптичка от Би Ти Ви. Никой не предполагаше, че приказката на спортягата и на чаровната синоптичка ще свърши някога. Според нейни колеги от медията Наталито била готова дори да роди дете на състезателя.

Е, дори и най красивата жена е зарязвана и примерите не са един и два. Така се случи и с любовта на Натали Трифонова и Мартин Чой.

Вероятно след като „минат пеперудите в стомаха и креватните изпълнения преминат, трябва още много неща, за да бъдете заедно“, коментират в нета.

И това са общите интереси, виждания за живота,стремежи, амбиции,споделяне на общи неща, общуване на различни нива. А може би всичко това се е изчерпало между двамата и поради това няма нещо, което да ги задържа повече.

Според клюката пръст в това имала и порасналата дъщеря на Мартин Чой. Тя била в трудната тийнейджърска възраст, не харесвала Наталия и била много близка с татко си.

Защото решението за окончателната раздяла дошла именно от шампиона. Наталито не била съгласна и заминала на море в Гърция с приятелки, за да „ближе рани“, твърдят близки до обкръжението й.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.