Приказката свърши: Златка сложи рога на Карен

Мъжът й бил лудо влюбен и си затварял очите

https://lifezone.bg/tya-i-toy/prikazkata-svarshi-zlatka-slozhi-roga-na-karen/138850 LifeZone.bg
Приказката свърши: Златка сложи рога на Карен

Мъжът й бил лудо влюбен и си затварял очите

По-малко от година след сватбата приказката на Карен и Златка е към своя край. Близки до плеймейтката направиха скандални разкрития са нея.

Цяла София говори, че русото изкушение си има любовник. Господинът бил доста по-възрастен от нея и съответно доста по-богат.

„Цяла София знае за аферите на Златка с богаташа. Карен обаче е толкова влюбен, че си затваря очите, а тя го прави на маймуна пред всички“, твърдят „приятелки“ на Русата Златка.

Всички чакат да дойде момента, в който Карен ще си отвори очите. Родителите на бившия тенисист били твърдо против тяхната връзка. Отношенията на Карен с родителите били доста влошени поради тази причина. Нито бащата, нито майката присъстваха на сватбата.

Някои дори твърдят, че те не са виждали внучето си. Те знаели, че „не е стока“.

„Благодарен съм на Господ, че ме отърва от това нещо. Ще правя курбан всяка година на датата, на която предложих брак на Златка Райкова, затова че съм се отървал“, сподели преди години бившият на моделката Георги Валентинов. Той я определи като „вълка в овча кожа“ и също намекна за изневери от нейна страна.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.