Проговори жената на Азис: Какво я свързва с Костинбродския славей

Азис разкри преди 17 години, че е станал татко на малката Рая, която майка е най-добрата му приятелка Галя

https://lifezone.bg/tya-i-toy/progovori-zhenata-na-azis-kakvo-ya-svarzva-s-kostinbrodskiya-slavey/144813 LifeZone.bg
Проговори жената на Азис: Какво я свързва с Костинбродския славей

Азис разкри преди 17 години, че е станал татко на малката Рая, която майка е най-добрата му приятелка Галя

 Някои се усъмниха дали  Костинбродския славей е истинския баща на детето, като се има в предвид сексуалната му ориентация. Припомняме, че преди години се венча за Ники Китаеца. Звездата предпочете да замълчи и не обърна внимание на слуховете.

17 години по-късно Галя проговори:

"Станахме приятели, защото разбрах, че е гей, криеше от майка си, че е обратен, разкрива Галина и по този начин сякаш с половин уста пояснява, че между тях няма как да е имало сексуален контакт.

Тя излезе от зоната на здрача и реши да коментира отношенията си с Васил. Тя споделя, че двамата са като брат и сестра, но той винаги я подкрепя в трудни моменти.  

Факт е обаче, че Азис не жали средства за Рая. Тя се радва на добро образование и луксозна издръжка – учи в престижно частно училище в столицата. Нейни съученици твърдят, че е добра, красива  и артистична.

"С Галя живеем от 25 години. И сме се били, и сме се карали, и сме страдали, и сме плакали", разказвал е певеца за отношенията си с най-добрата му приятелка.

Източник: hotnews.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.