Разделени или не: Меган и Хари продължават с наглостта си!

https://lifezone.bg/tya-i-toy/razdeleni-ili-ne-megan-i-hari-prodalzhavat-s-naglostta-si/114494 LifeZone.bg
Разделени или не: Меган и Хари продължават с наглостта си!

Меган и Хари не се спират

Въпреки че плъзнаха слухове за раздялата им, двойката продължава с наглите си напъни. Този път те са си нацелили съпругата на президента на Америка Джоузеф Байдън-Джил.

Съпругата на президента получила изненадваща покана от принц Хари за предстоящо събитие, което той организирал. Тя обаче тактично отклонила поканата, защото не искала да се конфронтира с кралското английско семейство.

Това не е първия опит на Меган Маркъл и Хари да се сближат с различни политически фигури в Америка.те са пробвали различни похвати, за да го сторят и да получат политическо влияние.

Дори след погребението на кралица Елизабет Втора те пожелали да се возят на правителствения самолет, за да отидат на церемонията.

Но от Белия дом моментално отхвърлили молбата им.

Това се оказал втория опит на Хари и Меган да се сближат с Джил Байдън. Месеци приди смъртта на бабата на принц Хари двойката опитала отново да я покани на събитие, организирано от Хари. Съпругата на американския президент обаче успяла да „отбие атаката“ тогава, като го прави и месеци след това-успешно и тактично.

Двете инициативи били с умисъл, направени от херцозите на Съсекс. Те искали да спечелят политическо влияние в САЩ, преди да се установят в Калифорния.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.