Разделени ли? Дива и щастлива Меган танцува в обятията на Хари

https://lifezone.bg/tya-i-toy/razdeleni-li-diva-i-shtastliva-megan-tancuva-v-obyatiyata-na-hari/115999 LifeZone.bg
Разделени ли? Дива и щастлива Меган танцува в обятията на Хари

Дали раздялата между Меган а Хари ще се окаже „поредната партенка“

Това се питат феновете на кралската двойка след последната им публична изява. Не е тайна, че Меган е фен на Бионсе. Посещавала е сама нейните концерти, много преди да се запозная с принц Хари.

Тримата, херцозите на Съсекс, както и Дория, майката на Меган бяха на концерт на Бионсе. Събитието бе в Калифорния, в петък вечер.

Компанията прекара една страхотна вечер, като се забавляваше на макс. Това стана ясно от видеята и снимките, които заляха социалната мрежа.

На едно от видеата се видя как Меган е притисната влюбено в Хари и двамата танцуват под звучите на романтична песен.

На друго херцогинята на Съсекс е снимана как разпуска диво на друго парче на Бионсе.

Всички от компанията на внука на покойната кралица Елизабет Втора са се облекли в сребристо и блестящо, а по молба на Бионсе. А поводът за молбата й е рождения ден на певицата.

Бионсе и Меган Маркъл се срещнаха за първи път на премиерата на „Цар Лъв“  в Лондон. Тогава те се прегърнаха, а поп дивата нарече Меган „моята принцеса“. Двамата със съпруга си Джей Зи показаха подкрепата си към херцогинята на Съсекс по-рано през тази година.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.