Разделени ли са Цвети и Криско?

Цвети и Криско имаха една сериозна раздяла, която тя се опита да скрие от последователите си, но без успех

https://lifezone.bg/tya-i-toy/razdeleni-li-sa-cveti-i-krisko/119450 LifeZone.bg
Разделени ли са Цвети и Криско?

Цвети и Криско имаха една сериозна раздяла, която тя се опита да скрие от последователите си, но без успех

Половинката на  Криско има явно доста душевни терзания, които ликува с козметични процедури и с триене на снимки от социалните мрежи. Бившата танцьорка отново е премахнала всички общи фотоси от Инстаграм и Фейсбук. Тук феновете започнаха да се чудят дали двамата на са се разделили отново.

Имаха една сериозна раздяла след раждането на сина им Даниел. После се събраха, а за извинение габровеца затрупа любимата си със скъпи дарове.

Последователите на Цвети в мрежата предполагат, че двамата са се скарали и тя го наказва по този начин. Най-вероятно тя не иска да бъде асоциирана с него. Желае да бъде самостоятелно известна.

„Тя е популярна благодарение на Криско, иначе никой нямаше да я знае и още щеше да е стюардеса и танцьорка, а не инфлуенсърка“ – коментират в социалните мрежи.

Припомняме, че двамата се нанесоха в нов дом за скромната сума от 1 милион лева в затворен комплекс в местността „Камбаните“ в столицата. За половинката си Цвети и двете им деца певецът е осигурил не един, а цели три апартамента. Криско е изкупил цял етаж от жилищна кооперация. Така той не само има достатъчно площ, за да живее комфортно с фамилията, но си е осигурил и спокойствие, необезпокояван от съседи.

Източник: hotnews.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.