Ревнува ли Ана Курникова Енрике Иглесиас?

Певецът разкрива какво наистина мисли жена му за това, че целува фенове по време на концерт

https://lifezone.bg/tya-i-toy/revnuva-li-ana-kurnikova-enrike-iglesias/133356 LifeZone.bg
Ревнува ли Ана Курникова Енрике Иглесиас?

Певецът разкрива какво наистина мисли жена му за това, че целува фенове по време на концерт

Иглесиас и Курникова се запознават през 2001 г. и оттогава имат три общи деца

Енрике Иглесиас, който привлича хиляди крещящи момичета на концертите си, разкрива как се чувства дългогодишният му партньор, когато феновете се приближават към него, за да го целунат.

В откъс от интервюто на испанския певец в предаването FYI Show на SiriusXM в сряда, 8 май, Иглесиас разкрива мнението на Анна Курникова по този въпрос.

"Виждала съм те на концерти, където целуваш фен. Ревнува ли някога Анна?" - попита водещият Мак 49-годишния Иглесиас.

"Изобщо не", отговори той. "Анна ще бъде на някое от моите представления и аз ще направя това. Правя това през цялото време - обичам да прегръщам, целувам и прегръщам феновете си. Обичам да се приближавам до тях."

"И много пъти тя казва: "Човече, някои от момичетата винаги ме гледат така... и ме питат: "Нямаш ли нищо против?" Да, напълно съм съгласна, че той е на сцената. Той прегръща феновете си", продължава Иглесиас.

"Просто обичам да получавам толкова много любов от феновете си и знам, че ако не бяха те, нямаше да съм там, където съм", завърши той.

 Изтчоник: people.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.